DSpace Repository
Antioxidative isoflavones from fermented Thai soybean
Login
DSpace Home
→
การค้นคว้าอิสระ / วิทยานิพนธ์ / ดุษฎีนิพนธ์
→
สำนักวิชาวิทยาศาสตร์
→
เคมีประยุกต์
→
วิทยานิพนธ์ (Thesis)
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Antioxidative isoflavones from fermented Thai soybean
Sasikhan Toso
URI:
http://mfuir.mfu.ac.th:80/xmlui/handle/123456789/468
Date:
2007
Description:
Thesis (M.Sc.) -- Applied Chemistry, School of Science. Mae Fah Luang University, 2007
Show full item record
Files in this item
Name:
55697-Fulltext.pdf
Size:
993.1Kb
Format:
PDF
Description:
Fulltext
View/
Open
Name:
55697-Abstract.pdf
Size:
184.7Kb
Format:
PDF
Description:
Abstract
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
วิทยานิพนธ์ (Thesis)
[3]
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register