Please use this identifier to cite or link to this item:
http://mfuir.mfu.ac.th:80/xmlui/handle/123456789/1236| Title: | การตรวจสอบปริมาณ เอส-อัลลิล ซิสทีอิน ในกระเทียมดำที่มาจากภาคเหนือและภาคตะวันออกเฉียงเหนือในประเทศไทย |
| Other Titles: | Quantitative analysis of S-allycysteine (SAC) in black garlic from northern and northeastern Thailand |
| Authors: | ชญาณัฐ ท้าวแพทย์ |
| metadata.dc.contributor.advisor: | อาริญา สาริกะภูติ |
| Keywords: | เอส-อัลลิล ซิสทีอิน;กระเทียม;สารออกฤทธิ์ทางชีวภาพ |
| Issue Date: | 2566 |
| Publisher: | มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง. ศูนย์บรรณสารและสื่อการศึกษา |
| Description: | การค้นคว้าอิสระ (วท.ม.) -- สาขาวิชาวิทยาศาสตร์ชะลอวัยและฟื้นฟูสุขภาพ, สำนักวิชาเวชศาสตร์ชะลอวัยและฟื้นฟูสุขภาพ. มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง, 2566 |
| URI: | http://mfuir.mfu.ac.th:80/xmlui/handle/123456789/1236 |
| Appears in Collections: | การค้นคว้าอิสระ (Independent Study) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| 138277-Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 5.14 MB | Adobe PDF | View/Open |
| 138277-Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 8.56 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.