Please use this identifier to cite or link to this item: http://mfuir.mfu.ac.th:80/xmlui/handle/123456789/1236
Title: การตรวจสอบปริมาณ เอส-อัลลิล ซิสทีอิน ในกระเทียมดำที่มาจากภาคเหนือและภาคตะวันออกเฉียงเหนือในประเทศไทย
Other Titles: Quantitative analysis of S-allycysteine (SAC) in black garlic from northern and northeastern Thailand
Authors: ชญาณัฐ ท้าวแพทย์
metadata.dc.contributor.advisor: อาริญา สาริกะภูติ
Keywords: เอส-อัลลิล ซิสทีอิน;กระเทียม;สารออกฤทธิ์ทางชีวภาพ
Issue Date: 2566
Publisher: มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง. ศูนย์บรรณสารและสื่อการศึกษา
Description: การค้นคว้าอิสระ (วท.ม.) -- สาขาวิชาวิทยาศาสตร์ชะลอวัยและฟื้นฟูสุขภาพ, สำนักวิชาเวชศาสตร์ชะลอวัยและฟื้นฟูสุขภาพ. มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง, 2566
URI: http://mfuir.mfu.ac.th:80/xmlui/handle/123456789/1236
Appears in Collections:การค้นคว้าอิสระ (Independent Study)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
138277-Abstract.pdfบทคัดย่อ5.14 MBAdobe PDFView/Open
138277-Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม8.56 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.