Please use this identifier to cite or link to this item:
http://mfuir.mfu.ac.th:80/xmlui/handle/123456789/1123
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | วารินทร์ สารเขื่อนแก้ว | en_US |
dc.date.accessioned | 2025-09-30T04:30:16Z | - |
dc.date.available | 2025-09-30T04:30:16Z | - |
dc.date.issued | 2556 | - |
dc.identifier.uri | http://mfuir.mfu.ac.th:80/xmlui/handle/123456789/1123 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.) -- สาขาวิชาเทคโนโลยีการอาหาร, สำนักวิชาอุตสาหกรรมเกษตร. มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง, 2556 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง. ศูนย์บรรณสารและสื่อการศึกษา | en_US |
dc.subject | การยับยั้งจุลินทรีย์ | en_US |
dc.subject | พุทรา -- ไต้หวัน | en_US |
dc.subject | ฤทธิ์ต้านจุลินทรีย์ | en_US |
dc.subject | ออกซิเดชัน | en_US |
dc.title | ฤทธิ์การด้านออกซิเดชันและฤทธิ์การต้านจุลินทรีย์ของพุทราไต้หวันพันธุ์ซื่อมี่ ในจังหวัดเชียงราย | en_US |
dc.title.alternative | Antioxidant and antimicrobial activities of taiwanese jujube (Ziziphus jujuba ev. Zimi) in Chiang Rai province | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.contributor.advisor | นิรมล ปัญญ์บุศยกุล | en_US |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
108044-Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 586.85 kB | Adobe PDF | View/Open |
108044-Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 7.4 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.