Please use this identifier to cite or link to this item: http://mfuir.mfu.ac.th:80/xmlui/handle/123456789/977
Title: การเปรียบเทียบผลของสารสกัดกระเทียมในการลดไขมันแอลดีแอลในผู้ป่วยเบาหวานที่มีไขมันแอลดีแอลสูงกับผู้ป่วยไม่เป็นเบาหวานที่มีไขมันแอลดีแอลสูง
Other Titles: Comparison of aged garlic extract on the reduction of LDL level in diabetic hyperlipidemia patients to non-diabetic hyperlidemia patient
Authors: สุทธวดี สุขเจริญสิน
metadata.dc.contributor.advisor: สุนิสา ไทยจินดา
Keywords: เบาหวาน;กระเทียม -- การใช้รักษา;การรักษาด้วยสมุนไพร
Issue Date: 2556
Publisher: มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง. ศูนย์บรรณสารและสื่อการศึกษา
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม.) -- สาขาวิชาเวชศาสตร์ชะลอวัยและฟื้นฟูสุขภาพ, สำนักวิชาเวชศาสตร์ชะลอวัยและฟื้นฟูสุขภาพ. มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง, 2556
URI: http://mfuir.mfu.ac.th:80/xmlui/handle/123456789/977
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
108009-Abstract.pdfบทคัดย่อ652.35 kBAdobe PDFView/Open
108009-Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม8.4 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.