Please use this identifier to cite or link to this item: http://mfuir.mfu.ac.th:80/xmlui/handle/123456789/1120
Title: แนวทางการปรับปรุงห่วงโซ่อุปทานของธุรกิจเบเกอรี่ในเขตอำเภอเมือง จังหวัดเชียงราย
Other Titles: Guidelines to improve supply management of bakery business, Mueang district, Chiang Rai province
Authors: ศุภาพิชญ์ มุกดาห์
metadata.dc.contributor.advisor: แสงจันทร์ กันตะบุตร
Keywords: เบเกอรี่;การจัดการโลจิสติกส์และโซ่อุปทาน -- วิจัย;การบริหารงานโลจิสติกส์ -- ไทย (ภาคเหนือ)
Issue Date: 2556
Publisher: มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง. ศูนย์บรรณสารและสื่อการศึกษา
Description: วิทยานิพนธ์ (บธ.ม.) -- สาขาวิชาการจัดการโลจิสติกส์และโซ่อุปทาน, สำนักวิชาการจัดการ. มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง, 2556
URI: http://mfuir.mfu.ac.th:80/xmlui/handle/123456789/1120
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
108039-Abstract.pdfบทคัดย่อ546.81 kBAdobe PDFView/Open
108039-Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม10.34 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.