Please use this identifier to cite or link to this item: http://mfuir.mfu.ac.th:80/xmlui/handle/123456789/1123
Title: ฤทธิ์การด้านออกซิเดชันและฤทธิ์การต้านจุลินทรีย์ของพุทราไต้หวันพันธุ์ซื่อมี่ ในจังหวัดเชียงราย
Other Titles: Antioxidant and antimicrobial activities of taiwanese jujube (Ziziphus jujuba ev. Zimi) in Chiang Rai province
Authors: วารินทร์ สารเขื่อนแก้ว
metadata.dc.contributor.advisor: นิรมล ปัญญ์บุศยกุล
Keywords: การยับยั้งจุลินทรีย์;พุทรา -- ไต้หวัน;ฤทธิ์ต้านจุลินทรีย์;ออกซิเดชัน
Issue Date: 2556
Publisher: มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง. ศูนย์บรรณสารและสื่อการศึกษา
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม.) -- สาขาวิชาเทคโนโลยีการอาหาร, สำนักวิชาอุตสาหกรรมเกษตร. มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง, 2556
URI: http://mfuir.mfu.ac.th:80/xmlui/handle/123456789/1123
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
108044-Abstract.pdfบทคัดย่อ586.85 kBAdobe PDFView/Open
108044-Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม7.4 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.