Please use this identifier to cite or link to this item:
http://mfuir.mfu.ac.th:80/xmlui/handle/123456789/1123
Title: | ฤทธิ์การด้านออกซิเดชันและฤทธิ์การต้านจุลินทรีย์ของพุทราไต้หวันพันธุ์ซื่อมี่ ในจังหวัดเชียงราย |
Other Titles: | Antioxidant and antimicrobial activities of taiwanese jujube (Ziziphus jujuba ev. Zimi) in Chiang Rai province |
Authors: | วารินทร์ สารเขื่อนแก้ว |
metadata.dc.contributor.advisor: | นิรมล ปัญญ์บุศยกุล |
Keywords: | การยับยั้งจุลินทรีย์;พุทรา -- ไต้หวัน;ฤทธิ์ต้านจุลินทรีย์;ออกซิเดชัน |
Issue Date: | 2556 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง. ศูนย์บรรณสารและสื่อการศึกษา |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.) -- สาขาวิชาเทคโนโลยีการอาหาร, สำนักวิชาอุตสาหกรรมเกษตร. มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง, 2556 |
URI: | http://mfuir.mfu.ac.th:80/xmlui/handle/123456789/1123 |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
108044-Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 586.85 kB | Adobe PDF | View/Open |
108044-Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 7.4 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.